Vedligehold dreads naturlige produkter Tips og tricks til dine dreadlocks Guide til vedligeholdelse af dreadlocks Dreadlock frisør

Ingrediens Liste

Aloe Vera Gel

Aloe er en dominerende fugtig giver til hår-og hudpleje og hjælper med at køle tør irriteret hud. Det har også et ry celle regenerativ virkning på brændt, rifter eller beskadiget hud. Udbredt i krops produkter og hårpleje.

 

Aloe Barbensis Leaf Extract

Har samme egenskab som Aloe vera Gel.

 

Aloe Vera Juice

Har samme egenskab som Aloe vera Gel.

 

Apple Cider Eddike

Apple Cider Eddike, produceret ved gæring af frisk æble cider det er en rig kilde til mineraler (specielt kalium), vitaminer, enzymer og aminosyrer. I hårpleje virker æble cider eddike rensende, giver håret mere fylde, glans og hjælper med at forhindre hårtab. Den behandler kløe i hovedbund og skæl ved at ødelægge bakterier og / eller svampe, og hjælper med at fjerne og forebygge lugt.

 

Abrikoskerneolie

Rig på både oliesyre og linolsyre, Aproicot Kernel Oil er især nyttig til tørt og ødelagt hår. Ry som et naturligt middel til at forhindre at håret knækker, det er også særdeles gavnligt i behandling af tør hovedbund.

 

Avocado Oil

Avocado Olier er en af de mest fugtgivende af alle naturlige olier. Det har en høj procentdel af ikke-saponifiables, (den del af olien, der ikke reagerer til dannelse af sæbe), men bevarer sin naturlige makeup. Avocado Oil er også meget terapeutisk, indeholdende protein, aminosyrer og store mængder af vitaminer A, D & E, som alle hjælper med celle regenerering af skællet hud og hovedbunds væv.

Bivoks

Bivoks virker som en naturlig emulgator og texturizer i hår-og hudplejeprodukter. Knotty Boy bruger en farmaceutisk kvalitet af den reneste, renset, filtreret, ubleget naturlig bivoks. Den Knotty Boy Dread voks duft du dufter er intet mere end duften af frisk honning på grund af renheden af den anvendte bivoks. Knotty Boy Dread voks kan også variere i farve fra krukke til krukke på grund af denne naturlige renhed, mens andre bivoks bleges og fortyndes med syntetiske vokser som paraffin, hvilket skaber en jævn farve, men reducere effektiviteten. Overdreven opvarmning af bivoks reducerer også sine fordele, såsom dens evne til at modstå luftbårne partikler som støv, så vores voks er omhyggeligt forberedt i små partier til den lavest mulige temperatur. Bivoks er lavet af den kvindelige arbejdstager-bee for honeycomb, så det er et naturligt biprodukt af hendes arbejde. Bivoks er virkelig en magiske ting – stor tak til bierne, der gør det!

Behentrimonium methosulfat

En yderst mild conditioner og glans agent, der stammer fra raps olie, anbefales til brug i leave-in produkter til babypleje. Behentrimonium methosulfat nærer håret for øget sundhed. De mest almindeligt anvendte hårconditioneringsmidler er chlorider, men Knotty Boy vælger at anvende meget dyrere methosulfat grund af dets overlegne kvalitet og sikkerhedsprofil.

Butylenglycol

Butylenglycol er en præmie conditioneringsmiddel og kationisk emulgator, der er afledt af naturlige vegetabilske olie Raps. Bruges i balsam, den producerer top Salon-kvalitets produkter med fremragende detangling og anti-statiske egenskaber uden at efterlade ophobninger eller rester i håret.

Caprlyl / Capryl Glucoside

Et sukkerbaseret (Glucose) overfladeaktivt middel og solubiliseringsmiddel afledt af grøntsager. Det “opløser” olier i vand og andre ingredienser, som typisk ikke er i stand til at blande. Caprylyl capryl glucosid er meget mild og er ECOCERT Green List ingrediens.

Ricinusolie

Presset fra Castor Bean plante hjemmehørende i Tyrkiet, derefter behandles i USA, det er den eneste kendte olie, der har fugtighedsbevarende egenskaber, som trækker fugt ind i hår og hud. Det er en primær ingrediens i læbepomader, gennemsigtige sæbe og andre hudplejeprodukter.

Cedarus atlantica (Cedar) Olie

En skov agtig, sød Essential Oil stammer fra Cedar træ. Samt for sin duft, er cedertræolie også brugt i hudplejeprodukter for sine gavnlige hud egenskaber og hjælper med at behandle tør hud, skæl og dermatitis.

Cedarwood Essential Oil

Samme genskaber som ovennævnte Cedarus atlantica (Cedar) Olie

Certificeret økologisk hampolie

Hampolie er en af de rigeste kilder til flerumættet fedt, herunder Omega 3 og Omega 6 essentielle fedtsyrer og GLA fedtsyrer. Hampolie hjælper med at lindre tør hovedbund og hår skader, bidrager til at øget glans og håndterbarhed. Knotty Boy’s økologiske hampolie stammer fra Manitoba, Canada.

Cetylalkohol

Cetyl (Cetearyl) Alkohol er ikke en “alkohol”, der ville have en udtørrende virkning på huden, men snarere en emulgeringsvoks lavet ved at kombinere fedtalkoholer udvundet fra palmeolie og andre vegetabilske kilder. Det anvendes i mange kosmetik som et blødgøringsmiddel, fortykningsmiddel, fugtighedscreme, emulgator og stabilisator, såvel som en bærende middel for andre bestanddele. top

Chromoxid

En naturlig mineral farvestof afledt fra mineral chromit, som giver en grøn farve til naturlige sæber og kosmetik. top

Citronsyre & Silver Citrate

En naturlig konserveringsmiddel og stærke anti-bakteriel agent bruges til at holde Knotty Boy produkter friske og langvarige, og genopfriske og rense hair. Afledt af citrusfrugter og det naturlige mineral Sølv.

Kokosamidopropylbetain

Naturlig fugt og blødhed fremstillet af kokosolie og roer, der er meget skummende og en god sæbe.

Arabicakaffe

Friskbrygget kaffe tilsættes til nogle Knotty Boy’s sæber til sine deodoriserende egenskaber og som en naturlig farvestof.

Agurk ekstrakt

En naturlig ekstrakt udvundet af agurk. Rig på vitaminer, mineraler og enzymer er afgørende for en stærk cellevækst og reparation, agurk tilbyder en naturlig kilde til friske, kraftige antioxidanter og hjælper med at lindre irriteret eller tør hovedbund.

Dimethicon

Afledt af Silica planten, som forekommer i rigelige mængder i naturen, Dimethicone Cyclomethicone er en olieagtig, viskos væske, der sædvanligvis anvendes i hårconditioneringsmidler for sine detangling egenskaber.

Fir Needle Essential Oil

Fir er en varmende olie, der anvendes for sine mange terapeutiske egenskaber. Det er også kendt for at være en stemning-løfter, da det følelsesmæssigt hjælper ved at stabilisere og reducerer angst.

Duftolie

Fragrance Oil blander hundredvis af naturlige og syntetiske æteriske olier og flavonoider afledt af frugter, harpiks og planter, for at opnå den nøjagtige duft der søges af skaberen. Duftolier er helt vandopløselige og ophobes ikke i hår eller på huden.

Glycerin

Afledt af vegetabilsk olie, Glycerin er et naturlig fugtigheds/blød givende middel, der bidrager til at trække og fastholde fugt ind i huden og hovedbunden.

Grapefrugt Seed Extract

Afledt af frø fra grapefrugt, Grapefruit Seed Extract er en naturlig antibakteriel, antimikrobiel og antifungal forbindelse, der har magtfulde naturlige konserveringsmiddel kvaliteter.

Hydrolyseret Corn Protein & hydrolyseret hvedeprotein & hydrolyseret sojaprotein

En blanding af plante-afledte proteiner, som trænger ind håret til at øge bevægelighed og glans, mens fugtgivende og styrker håret. Bruger indholdsmæssige plante-baserede proteiner som hjælper med at holde håret sundt, og forhindrer brud og spaltede spidser.

Hydrolyseret Oat Protein

Råvarer fra god gammeldags havre, fordelene ved Hydrolyseret Oat Protein til hår og hovedbund omfatter fugt fastholdelse, forbedret hud hydrering, og forbedrer hårets blødhed og tekstur. Det er også en effektiv naturlig conditioneringsmiddel.

Imidazolidinylurinstof

En mild, food-safe, syntetisk afledte konserveringsmiddel, der anvendes til at forlænge holdbarheden af fødevarer og kosmetiske produkter. Urinstof (carbamid) er ikke af animalsk oprindelse, som nogle tror, men er produceret ved at skabe en reaktion mellem kuldioxid og ammoniak.

Jernoxid

De mange farver af jernoxid, et naturligt mineral farvestof, har givet naturlige kosmetiske produkter deres brede vifte af palet og farvevalg i århundreder.

Jojobaolie

Jojobaolie indeholder mystiric syre, proteiner og en collagen-lignende protein gør den ideel til hårplejeprodukter. Udvindes af frøene i ørkenen busk Simondsia chinesis, Joboba har fremragende spredning, smøring og gennemtrængende egenskaber. Mere som en voks end olie, bliver den ikke harsk, hvilket gør den ideel til personlig kropspleje produkter. Jojobaolie er fremragende til hår og hovedbund condition og er nyttig i fedtede hud behandlinger.

Juniperus communis (Juniper) Frugt Oil

Enebær olie har en frisk, fyldig balsamico, skovagtig-sød og grannål-lignende lugt minder om stedsegrønne olier. Det anvendes i hår-og hudpleje til at behandle acne og fedtet hud såvel som dermatitis, psoriasis og blokerede porer.

Kaolin

Fransk Red Clay, eller Kaolin er et naturligt udvundet mineral ler bruges til at hjælpe farve sæbe og for sine afgiftende fordele, absorberer overskydende olie og urenheder fra huden og håret.

Kukui Nut Oil

Kukui Nut Oil er kage presset fra nødden af Kukui træet. Den hawaiiansk ord “kukui” betyder “oplyst”, og denne meget gennemtrængende olie blev skattet af gamle hawaiianerne for sin lindrende og helende egenskaber. Det er værdsat af nutidens øboerne for de samme kvaliteter til at gøre huden smidig og fornyet. Kukui Nut olie er en fremragende blødgører, der absorberes hurtigt og grundigt, og efterlader ingen fedtet efter-føler. Allergi Bemærk: Kukui er klassificeret som en nød, men ligesom Coconut, er der meget få, om nogen, dokumenterede tilfælde af allergiske reaktioner af denne nød. Når dette er sagt, er det altid godt at udvise ekstrem forsigtighed, hvis du har alvorlige nøddeallergi og diskutere brugen af dette produkt med din læge.

Lavendula dentata (Lavender) Oil

Dampdestillerede Essential Oil oprindelse i Frankrig, Lavendel har en sød blomstret duft. Som den mest populære og udbredte æterisk olie, er Lavendel ikke kun til sit karakteristiske afslappende duft, men også for sin hud helbredende egenskaber, og for at være antiseptisk, antibakterielle og lugtfjernelse.

Lime Essential Oil

Lime Essential Oil har en sprød, forfriskende citrus duft, der bruges af aromaterapeuterne for sin opløftende og revitaliserende egenskaber.

Mineraloxider

Naturlige mineral-baserede farvestoffer: CI77891, CI77491, CI7792, CI77499.

Orange Essential Oil

En naturlig citrus Essential Oil, som har opløsende egenskaber, opløser voks og hjælper med at rense håret. Afledt gennem dampdestillation.

Organic grøn mynteolie

En naturlig dampdestilleret økologisk æterisk olie, grøn mynteolie hjælper med at rense og stramme porer, og energizes krop og sind. top

Panthenol Pro Vitamin B5

Brug af Panthenol i hårplejeprodukter giver håret langvarig fugt, forbedrer plejen, reducerer spaltede spidser og skader, og tilføjer tykkelse og glans til håret. Undersøgelser viser, at efter flere anvendelser, panthenol, der er afsat på håret trænger ind i håret og rod, metabolisere til pantothensyre, en vigtig bestanddel af sundt hår. Panthenol i hårplejeprodukter har vist sig at hjælpe med at beskytte håret mod de barske virkninger af børstning, føntørring, kemiske behandlinger og miljø.

Papaya Extract

Rig på vitamin A og C-vitamin, Papaya Extract hjælper med at stabilisere naturlige hår og hovedbunds olier til at holde håret sundt.

Parfum (Fragrance Oil)

Fragrance Oil blander hundredvis af naturlige og syntetiske æteriske olier og flavonoider afledt af frugter, harpiks og planter, for at opnå den nøjagtige duft søges af skaberen. Duftolier er helt vandopløselige og ikke ophobes i håret eller på skin.

PEG-40 Castor Oil

En naturlig blødgørende stammer fra Castor Oil, som giver fylde og glans til håret og hjælper med at genoprette en naturlig, sund udseende.

Pelargonium graveolens (Geranium) Olie

Steam destilleret Essential Oil oprindelse i Sydafrika, Geranium har en sød, urteagtig duft. Bruges i hudpleje for sin alsidighed, til tør hovedbund og tør hud problemer.

Pebermynte Essential Oil

Anvendes i udstrakt grad til at lindre kløe, inflammation og behandling af fedtet hud og hår på grund af dets adstringerende egenskaber. Det giver en kølende effekt på irriteret væv og har en Minty, frisk duft.

Pine Essential Oil

En naturlig freshener og rejuvenator, Pine Oil også hjælper med at rydde luftbårne bakterier og lindre symptomer på sinus og luftvejssygdomme.

Pogostemum cablin (Patchouli) Olie

Steam destilleret Essential Oil oprindelse i Indonesien, Patchouli har en varm, jordnær duft. En af de mest populære Essential Oil essenser, der Patchouli vid udstrækning anvendes til dets afslappende og beroligende egenskaber, og er en effektiv hudpleje olie, hjælper med tør hud, skæl og hud irritationer. Det har også kraftige antiseptiske og antibakterielle egenskaber.

Polysorbat 20

En vidt udbredt overfladeaktivt middel, der fungerer som et sikkert, naturligt emulgator og stabilisator af æteriske olier i vand, afledt af kokosolie.

Renset vand

En ikke-alkohol, ikke-tørring base for æteriske olier og andre naturlige ingredienser.

Red kaolinitler

Fransk Red Clay, eller kaolin, er et naturligt udvundet mineral ler anvendes til at hjælpe farve sæbe og for dens afgiftende fordele, absorbere overskydende olie og urenheder fra huden og hår.

Rosmarin Essential Oil

Bruges i hårplejeprodukter for at forhindre tør, skallende hovedbund og at bidrage til at fremme en sund hårvækst, Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis) anvendes bredt som en specifik tonic til hår og hud. Rosemary bruges også som en stimulans for sindet, hjælpe med hukommelse og mental klarhed.

Saponified – Forsæbet

En af de organiske kemiske processer kendt af fortidens mænd var udarbejdelsen af sæbe ved en reaktion som kaldes forsæbning. Ved at kombinere natriumhydroxid med fedtstoffer eller olier, tager en naturlig kemisk reaktion sted og forvandler ingredienserne i Sæbe. Knotty Boy Dreadlock Shampoo Bars er lavet af den traditionelle kold proces (også kendt som ‘fransk Milled’) metode, der har været i brug i tusinder af år. Den eneste ændring, vi har foretaget i denne proces er, mens fortidens folk brugte animalsk fedt til at lave deres sæbe, kun den højeste kvalitet naturlige vegetabilske olier af Palm, Castor Bean, kokos og Hamp bruges til at skabe dette kemikalie-og additiv -fri shampoo bar, der blidt renser, uden at udtørre hår og hovedbund af fugt.

Forsæbet canolaolie

Dyrkes på de canadiske Prairies, Canola Oila € ™ s højt oliesyreindhold (svarende til niveauer fundet i olivenolie), lavt indhold af mættet fedt og relativt højt Omega-3 indhold, gør Canola Oil særlig gavnlig for huden og håret.

Forsæbet Castor Bean Oil

Castor Bean olie er presset fra Castor Bean plante hjemmehørende i Tyrkiet, derefter behandles i USA. Det er den eneste kendte olie, der har fugtighedsbevarende egenskaber, der trækker fugt ind i hår og hud. Castor Bean Oil er en primær ingrediens i læbepomader, gennemsigtige sæbe og andre hudplejeprodukter.

Forsæbes certificeret økologisk hampolie

Hampolie er en af de rigeste kilder til flerumættet fedt, herunder Omega 3 og Omega 6 essentielle fedtsyrer og GLA fedtsyrer. Hampolie hjælper lindre tør hovedbund og hår skader, bidrager til at øge hår glans og håndterbarhed. Knotty Boy kilder vores økologiske hampolie fra Manitoba, Canada.

Forsæbet kokosolie

Koldpresset fra kødet af kokos, kokosolie giver kold-processen sæbe et fyldigt skum og silkeblød-hudfornemmelse. En af de dominerende olier i moderne sæbe, kokosolie findes i mange af høj kvalitets sæber.

Forsæbet Olivenolie

Rig på essentielle fedtsyrer, Olivenolie har overlegen egenskab på hår og hud med dens gennemtrængende magt. Denne olie er anvendt i udstrakt grad i sæbe, massageolier, cremer. Det er koldpresset fra modne oliven dyrket omkring Middelhavet. Forsæbes henviser til et organisk kemisk reaktion mellem natriumhydroxid og fedtstoffer eller olier, der viser bestanddelene i sæbe.

Forsæbet palmeolie

Afledt af frugtkødet af den afrikanske Palm Tree, Palm Oil er særdeles rig på fedtsyrer og gør en hård bar af sæbe med fremragende skum og rensende egenskaber. The Palm Oil, der anvendes i Knotty Boy produkter er købt af en processor, der støtter bæredygtig palme frugt høst og er medlem af den Roundtable af Sustainable Palm Oil, en global organisation engageret i at fremme og udvikling af bæredygtige høst praksis for Palm Oil hele verden .

Forsæbet solsikkeolie

Dyrkes i USA Midtvesten, Sunflower Seed Oil er høj i essentielle fedtsyrer, og gør en sæbe, der er en mild sæbe, og hjælper med at holde huden blød og smidig.

Shea Nut Butter

En naturlig lipid fra frugterne af den Karite træ Ghana, Butyrosperum parkii, den lidt grønlig smør fra Shea Nut, har beroligende beskyttende kvaliteter og solafskærmning egenskaber. Shea nøddesmør tilføjer og opretholder fugtigheden i tørt, skørt hår, ud over at genoplive, repararere og forebygge brud, og fremme hårvækst. Allergi Bemærkelse: Shea Nut Butter er faktisk ikke fra en nød, men stammer fra presning af hele frugten, som er meget ligesom en avocado.

Silkeaminosyrer

En meget væsentlig fysisk konditioneringsmiddel med en lille molekylær struktur, så de aminosyrer at trænge ind i hårsækken, giver fugt og bidrage til at reparere skader.

Natriumborat

Et naturligt forekommende mineral, der forebygger eller forsinker bakterievækst, hjælper med at holde emulsioner fra adskillelse til olie og flydende komponenter og ændrer tykkelse af flydende kosmetik og produkter til personlig pleje.

Natrium-C14-16-olefinsulfonat

En høj kvalitet, vegetabilsk olie afledt overfladeaktivt middel, og udrensning / befugtningsmiddel til flydende shampoo, hvilket giver fremragende skum.

Natrium Cocoyl isothionat

Et 100% kokos-baseret, meget mild tensid, der efterlader hår og hovedbund følelse blød og silkeagtig.

Natrium hydroxymethylglycinat (naturlige enzym konserveringsmiddel)

Natrium Hydroxymethylgycinate er afledt af glycin, som er en naturligt forekommende aminosyre. Natrium hydroxymethylglycinat er et bredspektret antimikrobielt middel, som er aktivt mod bakterier, gær og mug. Det anvendes ved ekstremt lave koncentrationer for både opbevaring og neutralisering af hud og krop produkter.

Spruce Essential Oil

Spruce Oil er en naturlig antiseptisk, og bruges til at lindre trætte muskler og forbedre cirkulation i kroppen. Det er også en naturlig freshener.

Stearalkoniumchlorid

En sammensat kationisk, conditionerende ingredienser, afledt fra palmeolie fedtsyrer, hvilket demonstrerer en naturlig affinitet for fibrøst protein og danner en beskyttende belægning på kutikula af håret. Hindrer hår sammenfiltring, øge udfriserings egenskaber.

Stearinsyre

En fedtsyre udvundet af vegetabilske olier, som bibringer condition og emulgeringsegenskaber til balsam.

Saccharose

Saccharose er en naturlig sukker, der anvendes i hårprodukter til at hjælpe med klæbrighed og hold. Saccharose skyller ud af håret let og efterlader ingen rester. Det kan heller ikke tiltrække bugs som det stammer fra sukkerrør og efter behandling giver off ingen duft.

Syzgium aromaticum (Clove) Leaf Oil

Steam destilleret Essential Oil oprindelse i Indien, fed har en karakteristisk, krydret duft med woodsy undertoner. Clove Oil bruges også i hudpleje for sin lugtfjernelse og hud helbredende egenskaber.

Tea Tree Essential Oil

Fra Australien, er det kendt Essential Oil anvendes til behandling af hud og hovedbund irritationer. Det er naturens antiseptisk, og har været anvendt i århundreder for sin antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaber. Tea Tree Oil hjælper med at forebygge og behandle tørre, afskalning hovedbund betingelser, og fremmer sund hårvækst.

Titandioxid

En naturlig mineral farvestof, som giver sæbe og kosmetik en hvid farve.

Tocopheroler

Bruges som en antioxidant i olier, vegetabilsk-afledte tocopheroler, også kaldet E-vitamin olie, er helt naturligt og hjælper med at forhindre andre olier i at blive harsk i krops og hårplejeprodukter. Dens antioxidantiske egenskaber hjælper med at reparere hår og hud skader forårsaget af stress og miljøet.

Vital Hair & Scalp Complex

Vital Hair & Scalp Complex blanding er et specielt sammensat kombination af frugt-og planteekstrakter, sukkerroer betain og peptider. Dette kompleks er designet til at forbedre sundheden for hår og hovedbund ved at gå lige til follicle, bedre bekæmpelse af hårets naturlige nedbrydning og udtynding forårsaget af alder og miljøbelastninger. Det omhandler hår og hovedbundens aldring på celleniveau, forbedring follicle sundheden, nedbringe hårtab, og giver anti-inflammatoriske og anti-oxidant fordele.

Vitamin E Olie

Bruges som en antioxidant i olier, vegetabilsk-afledt Vitamin E olie, også kaldet tocopheroler, er helt naturligt og hjælper med at forhindre andre olier i at blive harsk i krops og hårplejeprodukter. Dens antioxidant egenskaber også hjælpe med at reparere hår og hud skader forårsaget af stress og miljøet.

Walnut Extract

Walnut skallerne har været brugt i århundreder som et naturligt farvestof til tekstiler, hår og tilføje mørkebrun tannin til blæk til maling, skrivning og tegning. Plinius den Ældre, før sin død i 79 e.Kr. i vulkanen Mt. Vesuvius i Pompeji, opfandt brugen af valnøddeskaller i en opskrift til at holde den hvide (eller grå som vi nu kalder det) fra ens hår. The Ladies Dictionary fra 1694 nævner også brugen af valnød skaller til mørkere hår. Bemærk venligst Walnut ekstrakt er et farvestof og bruges i Mørk Knotty Boy Wax kan plette lys-farvet hår.

Troldnøddestillat

Witch Hazel er en plante-afledt destillat ved dampning bladet af Witch Hazel planten, primært dyrkes i det sydlige USA. Det er en traditionel naturlig udrensning astringerende bruges til at lindre betændte hud og hjælpe med at fjerne kløe eller irritation.