• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • 30 dages fortrydelsesret

Bag DreadHeads

Bag DreadHeads er Dreadlocks ekspert og ejer Lisa Tägtström.

Jeg har altid elsket dreadlocks og da jeg bevægede mig i en mere alternativ lisstil var der ingen tvivl om at jeg skulle have dreadlocks.

Mine dreadlocks blev lavet i 2006 men det var ikke nogen succes og efter noget tid begyndte jeg selv at bruge en hæklenål og vedligeholde dem. Men på daværende tidspunkt var der ikke nogle steder hvor man kunne få hjælp eller købe gode produkter til dreadlocks. (jo, i USA men at købe et enkelt produkt hjem fra USA synes jeg ikke er så bæredygtigt hvis vi skal tænke på vores planet) Derfor bestemte jeg mig for at starte en webbutik men salg af mine håndlavede ting og dreadlock produkter.

Idag har jeg desværre ikke tid til at lave så meget tøj og smykker da jeg har skiftet symaskinen ud med et laboratorie hvor jeg selv laver alle RAW produkter, men du finder dog enkelte håndlavede pandebånd, perler og smykker jeg selv har lavet.

Inspireret af den primitive og alternative livsstil udvælger jeg selv hvert eneste produkt du finder i shoppen. Nogle købt lokalt og andre købt på rejser til fjerne og mere autentiske afkroge af verden. Naturen, rejser og alternative festivaller inspirerer mig til at opsnuse nye og bedre produkter, værktøjer og materialer, der matcher den livsstil, jeg har.

Jeg har arbejdet som frisør siden 1999, både på salon og som selvstændig. Her har jeg beskæftiget mig med mange forskellige hoveder og hårtyper, og fundet ud af hvor vigtigt det er og pleje sit hår og ikke mindst sin hud/hovedbund.

Vores hår og hud skal holde hele livet og er for de fleste en vigtig del af vores image ud af til.

Derfor har jeg valgt kun at arbejde med helt naturlige materialer og produkter som skåner hår og hud så meget som muligt. Alle produkter er uden kunstige duftstoffer, silikone, paraffin, sls, mineralolie og parabener. Gennem de sidste 10 år har jeg arbejdet rigtig meget med dreadlocks og har her fundet ud af, hvor vigtigt det er at bruge naturlige og skånsomme produkter, da hovedbunde med dreads er meget udsatte. Alle produkter her på siden er specielt tilegnet denne type hår og hovedbund, hjælper med at rengøre og vedligeholde dine dreadlocks på nemmeste og mest naturlige måde.

Jeg har gennem de sidste år produceret og udviklet på min egen produktserie til dreadlocks – RAW.

Hele serien er nøje gennemtænkt så natur og indhold går op i en højere enhed og jeg forsøger så vidt muligt kun at bruge økologiske ingredienser men hvor det ikke er muligt er de selvfølgelig 100% naturlige.

Alle produkter er milde og kan bruges af alle, også selvom du ikke har dreadlocks.

Jeg håber du finder min side brugbar og har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte mig på mail.