Billig fragt

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadslocks

Sikker betaling

Æblecider eddike mod skæl og kløe

Oprettet d. under Produkt info

Æblecider eddike mod skæl og kløe

Æblecider eddike er et gammelt middel mod skæl og kløe. Det fjerner sæberester og tilføjer dit hår glans og blødhed. Skyl dit hår efter vask med fortyndet eddike, duften forsvinder når dit hår er tørt. Bryder du dig ikke om duften kan du tilsætte æteriske olier efter eget valg.

Hvis du føler dit hår og hovedbund aldrig bliver ordenlig rent eller det er livløst, så er det altid en god ide at skylle håret efter vask med eddike. (Opskrift følger) Flere sæber som er lavet på natrium og kalium har en høj PH værdi og det medføre at skællaget på håret åbner sig. Skylning med eddike neutralisere PH værdien i hovedbunden og får hårets skællag til at blive glat igen og alle sæbe og/ eller mineral ophobninger vaskes let ud.

Æblecider eddike mod skæl og kløe

På grund af surhedsgraden i eddiken lukkes hårets skællag og det vil mærkes super blødt og have meget nemmere ved at tørre.

 

Her er en eddike-skyl opskrift:

3 spsk æblecider eddike

1 Kande med varmt vand.

Hæld æblecider eddike i kanden med varmt vand og rør rundt. Ta kanden med ud til badet.

Når du har vasket dit hår (med eller uden shampoo) hældes æblecider-blandingen ud over hår og dreadlocks og lad det sidde et minut mens du massere hovedbunden. Skyl derefter godt med vand. (Det dufter ret stærkt af eddike men duften forsvinder når håret tørrer).

Bryder du dig ikke om duften kan du tilsætte æteriske olier efter eget valg.

Her er et eksempel:

10 dråber tea tree olie

20 dråber rosmarin æterisk olie

20 dråber lavendel æterisk olie

Tilføj æteriske olier i kanden med vand og æblecider eddike.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar