• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • 30 dages fortrydelsesret

Raw Roots Creeps Tincture - Mod Lus

Oprettet d. under Produkt info

Lus i Dreadlocks

Jeg har fået lus, skal jeg klippe mine dreadlocks?

Er du uheldig og har fået lus i dine dreadlocks skal du ikke fortvivle og klippe dem af. Der findes enkelte metoder som er brugbare i dreadlocks hvor man ikke kan komme til at kæmme. Men det er intet at skamme sig over (det har intet at gøre med at være beskidt!) Det er meget smitsom, og bør behandles hurtigt.

Man kan forbygge lus med teatree olie i fx en sprayflaske med vand eller komme et par dråber i sin cooling spray og fordele det i hovedbunden. Ikke nok med at det forebygger mod lus så hjælper det også hovedbunden mod kløe og evt skæl.

 

Har du fået lus er det er par ting du kan gøre for at komme af med dem.

1. Letteste løsning er at bruge Raw Roots Creeps Tincture Dreadlock Lusekur som du finder her i webshoppen. Den fordeles let i håret og behøber ikke skylles ud. Dette gentages efter 5 dage og lusene er døde. Dette er et natur produkt så du efterlader ikke kemikalier eller rester i håret.

2. Lave en blanding af æblecidereddike (ufortyndet) og skyllevand med teatree olie og vask håret med det minimum hver 3. dag.

3. Så er der metoderne med olie og kokosmælk, hvor man svøber håret ind i kokosmælk eller olie kommer en pose omkring og sover med det natten over. Denne metode skal gentages når æggene udklækkes. Dette kan være lidt svært af få vasket ud af sine dreadlocks efter behandlingen.

 

Raw Roots Creeps Tincture - Mod Lus i Dreadlocks - Et naturprodukt, der virker!

RAW ROOTs Creeps Tinture er lavet af æteriske olier fra tea tree, citron og eukalyptus, men vigtigst af alt er den lavet med udtræk af kvassiabark. Den er lavet at naturlige ingredienser, og er derfor suverænt god til børn, som man jo ikke vil fylde med kemikalier!

 

Kvassia er et tropisk træ med mange egenskaber, men er bl.a. meget effektiv mod lus og er et gammelkendt lusemiddel i troperne. I Sydamerika har indfødte gennem tiderne også brug planteekstrakter fra kvassia mod malaria, feber -, lever -, og fordøjelsesproblemer, og man har med sikkert også brugt mod lus i dreadlocks. Lus kan simpelthen ikke lide at bo i en hovedbund, hvor der har været Kvassiaved. Ekstrakter fra dette træ er med til at fjerne lus og forebygger derudover mod nye angreb. Derfor er det perfekt til at bekæmpe lus i dreadlocks.   

Raw Kvassiaved Tinktur - Mod Lus Raw Kvassiaved Tinktur - Mod Lus

 

RAW ROOTs Creeps Tinture er en tynd væske, som påføres med spray, så det let kan fordeles i hår og hovedbund. Den skal påføres omhyggeligt i hovedbunden og 10 cm ud på hår eller dreads, hvorefter håret skal pakkes ind i en tætsluttende plastikhætte. Produktet skal virke i en time, før du pakker hår eller dreadlocks ud af plastikhætten

Du behøver IKKE at skylle produktet ud - du skal bare lade dit hår tørre. Denne procedure gentages efter fem dage, og derefter har du med ingen lus i dine dreadlocks.

 

Efter 2 behandlinger er du sikker på at ALLE lus i dine dreadlocks er døde!! Og du har endda sluppet for den umulige opgave at skulle kæmme dine dreadlocks - what's not to like? Brugere, som har været meget plaget af lus og lus i dreadlocks, har fortalt, at efter de efter at have brugt denne kur mod lus, har de aldrig igen døjet med lus.

 

Find produktet i shoppen - klik her

 

Dreadheads store guide til sund hovedbund

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar