Billig fragt

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadslocks

Sikker betaling

HVILKE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE PÅ MINE NYE DREADLOCKS? 

Oprettet d. under Dreadlock Spørgsmål og Svar

HVILKE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE PÅ MINE NYE DREADLOCKS? 

Om dine dreadlocks er nye eller gamle, gør ikke den store forskel når du skal vælge produkter. Det er individuelt hvor mange produkter man ønsker at bruge, men her er to af vores favoritter: 
1. Tightening Gel (for eksempel: Raw Roots Tightening gel)
Aloe vera er det ældste og mest brugte produkt til opstramning og pleje af dreadlocks. Udover at tilføje håret en passe fugt og pleje, giver det også håret et naturligt hold, som virker rigtigt godt på nye ”fluffy” dreadlocks. 
TIP: Vi anbefalder at man bruger Tightening Gel efter hårvask, når håret er tørret med håndklæde. Her rulles den ind i håret, og kan derefter tørre sammen med håret. 
2. Tightening spray (For eksempel: Raw Roots Tightening Spray)
Tightening spray indeholder giver også håret hold, og indeholder Aloe Vera dog ikke lige så meget som i gel-produktet. Sprayen indeholder også salt, som udtørre dreadlocks så de nemmere kan formes. Dette er altså et godt produkt til nye dreadlocks, da det kan gøre processen af formning af dreadlocks hurtigere. 
TIP: Spray kan bruges i håret når du lyster, men vi anbefaler at du ruller dine dreadlocks når det er påført, for bedst mulig effekt. 
https://dreadheads.dk/?s=raw+roots


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar