• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • 30 dages fortrydelsesret

Ødelægger det mine dreadlocks, at jeg svømmer med dem?

Oprettet d. under Dreadlocks Spørgsmål og Svar

JA, Svømning i klor eller saltvand hjælper rent faktisk dreads med at stramme op, og hvis du ovenikøbet kan sidde ude i solen efter svømmeturen, hjælper det virkelig til at stramme op. Det er bare vigtigt at du lige husker at skylle hovedbunden bagefter.

Hvis du dog alligevel ønsker at beskytte dine dreadlocks mod vandet, eller ikke orker at skulle vente på, at de tørrer, så kan du anskaffe dig en svømmehætte

Dem vi forhandler er specialudviklet til dreadlocks, så der er rigeligt plads til lokkerne. 

Kan jeg svømme med mine nye dreadlocks?

Du kan også sagtens svømme med dine nye dreadlocks. Hvis dine dreads er stadig meget nye, kan de godt falde lidt fra hinanden, især i spidsern, og bagefter vil du have brug for en masse backcombing og palme rolling for at holde dem sammen igen. Men du behøver ikke bekymre dig om, at de falder helt fra hinanden  – håndflade roll dem, når de er våde, og så skal du bare vokse dem op igen, når de er helt tørre.

 

 

 


Kommentar(er) 2

  • Majbritt Friis Hansen
    Majbritt Friis Hansen

    Hejsa Jeg har surfet med hue på, hvilket har resulteret i en masse løkker og har måtte klippe en knude af. Mine dreads er ikke helt modne endnu. Er der et trick til at få de løkker ud eller pænere?

    Svar

    • Lisa (Dreadheads)
      Lisa (Dreadheads)

      som kommentar til af Majbritt Friis Hansen

      Vi har skrevet lidt om hvordan du kan rulle dine dreadlocks når de er fugtige da det hjælper mod de loops de laver. Alternativt kan det være en hæklenål du skal have gang i alt efter hvor store de loop er. https://dreadheads.dk/shop/106-palm-rolling/

      Svar

Skriv din kommentar