Produkt guides

3 gode produkter til din vedligeholdelses rutine

3 gode produkter til din vedligeholdelses rutine

At finde de rigtige produkter, der passer til din hårtype og personlige præferencer, kan være en individuel proces. Nedenfor præsenterer vi tre produkter, som vi sætter pris på at have i vores toilettaske, og som vi mener kan bringe glæde og forbedring til din daglige hårpleje.

3 anbefalinger:

1. RAW ROOTs Refreshing Mist: 

Kan anvendes som en duftspray og til "mellem" hårvask. Den er særligt udviklet med en unik blanding af økologiske og naturlige ingredienser, der plejer, opfrisker og eliminerer dårlig lugt i dreadlocks. Produktet indeholder en speciel sammensætning af økologisk æblecidereddike, aloe vera og planteprotein, som genopretter skadet hår, forsegler hårstrået og bevarer lokkernes friskhed i længere tid mellem vask. Samtidig tilfører den en let og langvarig duft.

2. RAW ROOTs Tightening Gel - Aloe Manuka:

Designet til naturligt at stramme og pleje dreadlocks. Formlen indeholder økologisk certificeret aloe vera, der giver en solid holdbarhed og sammen med Manuka for at bevare hårets sundhed. De økologiske æteriske olier fungerer antibakterielt og efterlader en forfriskende duft af sød lavendel og frisk grapefrugt.

Aloe vera er en fantastisk ingrediens til at opstramme og vedligeholde dreadlocks. Udover at stramme dreadlocks tilfører den også rigeligt med fugt, hvilket reducerer risikoen for at hårstråene knækker.

Takket være dens plejende egenskaber kan denne gel med fordel anvendes på hele kroppen, især ved problemhud, solskoldning og eksem.


3. RAW ROOTs Dreadlock Hydrating Oil: 

Få 100 % økologisk og intensiv pleje til din hovedbund, hår og dreadlocks. Vores formel genopretter den naturlige balance i hovedbunden, lindrer og forebygger kløe, tørhed eller skæl samt andre hudirritationer. Den tilfører fugt, styrke og beskyttelse til tørre og livløse dreadlocks

Denne blanding består af rene, økologiske vegetabilske olier rig på essentielle fedtsyrer, der er afgørende for optimal funktion af både hud og hår. Økologisk jojoba- og avocado olie virker beroligende og helende på hovedbunden og er særligt velegnet til sensitiv og problematisk hud. Naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler styrker, blødgør og plejer håret dybt. Broccolifrøolie nærer hud og hår, bekæmper fugttab, og beskytter håret mod udtørring ved at forsegle hårets skællag. De æteriske olier fra ravensara og sandeltræ udgør en ren terapi for hovedbunden ved at stimulere blodcirkulationen og have antiseptiske egenskaber. De regulerer også talgproduktionen og efterlader en duft, der leder tankerne hen på en forfriskende gåtur i skoven. Dette produkt kan anvendes som en intensiv hårkur samt i hår længderne for optimal pleje.

Vi håber, at du har fundet dine foretrukne produkter. Hvis du støder på udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs næste

3 gode produkter når du skal lave Dreadlocks
3 gode produkter til tør hovedbund og dreads

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.