Produkt guides

3 gode produkter når du skal lave Dreadlocks

3 gode produkter når du skal lave Dreadlocks

Det kan være en hel jungle at finde ud af, hvilke produkter man har brug for, når man starter et nyt sæt dreadlocks. Vi har samlet en anbefaling på de produkter vi selv anvender i salonen.

Vores anbefalinger:

1. RAW ROOTs Dry Shampoo & Lock Powder: En perfekt blanding af naturlige og økologiske ingredienser skabt til at absorbere overskydende olie, give tekstur og fastholde dreadlocks. Lock-pudder tilfører tekstur og greb i opstartsfasen, hvilket gør dreading-processen mere effektiv og hurtig.

2. RAW ROOTs Tightening Spray: Tightening Spray indeholder aloe vera og havsalt, som tilfører tekstur til håret og efterlader det med en fornemmelse, der minder om efter en dag ved havet. Ved at anvende tightening spray under palm rolling-processen bliver løse, flyvske hår tæmmet, og dreadlock-processen intensiveres, hvilket resulterer i en hurtigere modning af de nye dreadlocks. Produktet giver desuden et fast hold til de nye dreadlocks, hvilket hjælper dem med at tilpasse sig deres nye form

3. RAW ROOTs Tightening Gel - Aloe Manuka: Denne Tightening Gel strammer naturligt dine dreadlocks ved hjælp af økologisk certificeret aloe vera, hvilket giver et solidt hold til dine dreads. Beriget med Manuka, plejes håret dybt og bevares sundt. Velegnet til palm rolling, det formes dine dreadlocks og fremskynder modningsprocessen.

Hvis din hovedbund reagerer kraftigt på at få lavet dreadlocks kan vi anbefale RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic.

Læs næste

Hvorfor er Raw Roots produkterne især gode til dreadlocks?
3 gode produkter til din vedligeholdelses rutine

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.