Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Filt i Dreadlocks

Oprettet d. under Tips Og Tricks

Har du ønsket om at tilføje levende, ikke falmende farve og personlighed til dine dreadlocks? Er du ikke alt for vild med at bruge kemikalier til at farve med kan filtning være dit svar og det kunne ikke være nemmere.

 

Vigtig bemærkning: Filtning er en måde at tilføje permanent farve til dreadlocks – der er ingen måde at fjerne det på andet end at skære filt-delen ud af din dreadlock.

 

Du skal bruge:

  • Filtet Uld: Dette er ikke garn! Det er uld der er blevet kæmmet og kartet som forberedelse inden den spindes til garn. Det kan komme i en lang tæt strimmel eller en klump, og fås i alle nuancer af regnbuens farver. 
  • Filte Nål: en specielt fremstillet nål til filtning med modhager i. Kan købes i de fleste hobbyforretninger

 

Step 1

filt1

Isoler dreadlocken eller stedet hvor du gerne vil tilføje farve.
Adskil et lille stykke uld og kom et stykke af det stramt omkring dread’en to gange.
Før du begynder at bruge nåle, så sørg for at du holder din dread ordentligt, ligesom foto. Hold din hånd væk fra bagsiden af din dread for at undgå smertefulde stik i håndfladen og fingre.

 

Step 2 

filt2

Hold uld mod din dreadlock og brug nålen til at skubbe igennem til den anden side af din dread. Træk nålen tilbage ud og gentag bevægelsen hele vejen rundt om dread’en for at fastgøre ulden inde i dreadlocken.
Når den er fæstet fortsættes indpakningen nedad ca. 4 cm af gangen mens du skubber nålen ind og ud og sikre ulden i dreadlocken. Glem ikke at dreje dread’en hele vejen rindt så du får alle sider med!

 

Step 3 

filt3

Når du er færdig, så tjek for eventuelle manglende pletter af farve. Tilsæt lidt mere uld hvor det er nødvendigt.
Fugt filt med lidt varmt vand og palme roll farven i. Det vil hjælpe med at binde disse fibre strammere og det vil fortsætte når du vaske og tørre dine dreads i fremtiden.
Du klarede det!

 

Nu er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan skabe af former for farve blandinger og design!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar