Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Opsætning af Dreadlocks

Oprettet d. under Tips Og Tricks

En trin-for-trin guide til en simpel dreadopsætning med stil.

Grundlæggende knuder er byggestenene til alle store opsætninger du nogensinde laver i dine dreads. Du har allerede de færdigheder, du har brug for, du bare nødt til at være kreativ og prøve nogle ting af, øvelse gør mester!

Her er en hurtig og nem opsætning til at illustrere, hvad vi mener, ved hjælp af kun dit eget hår – ikke engang en elastisk.

 

Step 1

opsaetning-af-dreads

Del dit hår i midten hele vejen om i nakken. Tag en lille håndfuld dreads fra bagsiden og træk dem lige op (dette vil give dig en kølig spiky effekt, samtidig med at du sparer noget arbejde!)

Step 2

opsaetning-af-dreads

Forestil dig at der er en firkant på bagsiden af dit hoved. Tag et par dreads fra det øverste venstre hjørne af denne firkant, og derefter et par fra nederst til højre.
Så binder du en simpel knude! Det er så let!

Step 3

opsaetning-af-dreads

Gentag processen med de to andre hjørner. Når du binder, så sørg for at du ikke hober dine knuder lige oven på hinanden.
Fortsæt med at bruge denne gensidige hjørne teknik til at afslutte alle de dreads i nakken.
Når du har fået dem tilbage bundet, kan du begynde at indarbejde de forreste dreads. Bind dem til dine ender, eller pak dem rundt mod bagsiden og stop dem ind i.

opsaetning-af-dreads

Med lidt fingerfærdighed og justering er du nu færdig!

 

Step 4


opsaetning-af-dreads

Her er et kig på forsiden af det. Det kan se ud som et stort arbejde at gå igang med, men det tog kun fire minutter at opsætte.
Ved forskellige mønstere og placeringen af dine knuder, kan du bruge denne grundlæggende teknik til at skabe en anderledes dread stil til hver dag i ugen! Prøv det med hestehaler som en anden grundteknik.

 

I denne video viser Leslie fra DollyLock 5 enkelte dread styles.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar