• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvordan fjerner man lus i dreadlocks?

Oprettet d. under Dreadlocks Spørgsmål og Svar

Jeg har fået lus i mine dreadlocks, skal jeg klippe dem af?

Nej det behøver du slet ikke! Er du uheldig og har fået lus i dine dreadlocks, skal du ikke fortvivle og klippe dem af. Der findes enkelte metoder, som er brugbare i dreadlocks, som man af gode grunde ikke kan komme til at kæmme. 

Lus i dreadlocks har ikke noget at gøre med manglende hygiejne!

Har du fået lus i dine dreadlocks? Det er intet at skamme sig over det har intet at gøre med at være beskidt!. Lusene var formentlig kommet over i dit hår uanset, om du havde dreadlocks eller ej, og du kunne lige så godt have fået lusene uden dreadlocks. 

Det er dog mere irriterende at få lus, når man har dreadlocks fordi man ikke kan kæmme, og der kan komme til at gæmme sig små æg fra lusene i din hovedbund. 

Forebyggelse mod lus i dreadlocks

Man kan forbygge lus med teatree olie i fx en sprayflaske med vand eller komme et par dråber i sin cooling spray og fordele det i hovedbunden. Ikke nok med at det forebygger mod lus så hjælper det også hovedbunden mod kløe og evt skæl. Det nemmeste er dog at købe en RAW ROOTs Creeps Tunture, som er en lusekur, som du kan bruge, når du har fået lus, og til at forebygge lus i dreadlocks. Hvis der er lus i omløb, så brug produktet et par gange om ugen. Hvis ikke, er det en god idé at bruge det ca. en gang om ugen. Det er let og du skal blot bruge et par enkelte pump i håret. 

 

Har du fået lus er det er par ting du kan gøre for at komme af med dem.

1. Letteste løsning er at bruge Raw Roots Creeps Tincture Dreadlock Lusekur som du finder her i webshoppen. Den fordeles let i håret og behøber ikke skylles ud. Dette gentages efter 5 dage og lusene er døde. Dette er et natur produkt så du efterlader ikke kemikalier eller rester i håret.

2. Lave en blanding af æblecidereddike (ufortyndet) og skyllevand med teatree olie og vask håret med det minimum hver 3. dag.

3. Så er der metoderne med olie og kokosmælk, hvor man svøber håret ind i kokosmælk eller olie kommer en pose omkring og sover med det natten over. Denne metode skal gentages når æggene udklækkes. Dette kan være lidt svært af få vasket ud af sine dreadlocks efter behandlingen.

 

Her viser Lisa hvordan du bruger Raw Roots Creeps Tincture mod lus i dreadlocks:

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar