• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvilke Raw Roots dreadlock produkter passer til mit hår og hovedbund?

Oprettet d. under Produkt info

 

Hvilke Raw Roots dreadlock hårplejeprodukter passer til dig?

 

Raw Roots er professionelle dreadlock produkter, som er specielt udviklet til dreadlocks. Alle Raw Roots produkter er 100% bionedbrydelige, veganske, naturlige, sulfatfrie og residue-free. Raw Roots blev grundlagt af Lisa Møller tilbage i 2011. Det er meget vigtigt for Lisa, at du er i stand til at se og vide, hvad produkterne indeholder. Ofte har kendte ingredienser andre INCI-navne. Derfor kan havtornolie stå som Hippophae Rhamnoides Frugtolie og sheasmør f.eks. Som Butyrospermum Parkii Butter. På alle ingredienslister er det danske navn altid skrevet i parentes. ⁠⁠

Raw Roots produkter har et højt indhold af naturlige og aktive ingredienser. Alle dreadlock produkter har et højt indhold af aktive ingredienser, så produkterne er effektive, men på samme tid er de milde og drøje i brug. Alle Raw Roots produkter kan bruges til ægte og syntetiske dreadlocks.

 

Raw Roots har en bred vifte af produkter, alt fra shampoo, refreshing pray, cleansing spray, tightening spray og olie, alt sammen beregnet til dreadlocks. Vi har lavet denne guide, så du nemt kan finde ud af, hvilke produkter der passer til dit personlige behov. Vi gennemgår alle Raw Roots forskellige produkter, så du kan finde den rigtige pasform til dig og dine dreadlocks.

 

Flydende Dreadlock Shampoo

Raw Roots flydende shampoo kan bruges til både unge og modne dreadlocks. De er baseret på planteekstrakter og aktive ingredienser, der gendanner den naturlige fugtbalance i hår og hovedbund. Hydrating Shampoo er perfekt til normalt hår, tørt hår og tør hovedbund. Dreadlock shampoo lindrer ubehag og skæl, samt hjælper mod kløende hovedbund. Herbal Cleanser Shampoo passer godt til normalt til fedtet hår og hovedbund. De rene æteriske olier fra økologisk cedertræ hjælper med at rense og stimulere hovedbunden og efterlader dine dreadlocks rene og lette. Begge shampooer er bionedbrydelige, residue-free og sulfatfrie. Vi anbefaler, at du skummer shampoo op i hånden, inden du påfører den i hovedbunden. Så reducerer du krus i hovedbunden.

 

Dreadlock Shampoo Bar

Raw Roots har tre fantastiske shampoobarer, alle lavet af økologiske og veganske ingredienser og efterlader din hovedbund og dreadlocks rene og fornyet. Greenie Genie er god til en normal til problematisk hovedbund. Hampfrø- og brændenældeolie styrker håret og hjælper mod en problematisk hovedbund. Himalaya-saltet hjælper dine dreadlocks med at dreade hurtigere og stramme dem op. Æteriske olier fra tea tree, mynte og citrongræs efterlader din hovedbund og dreads friske, rene, i balance og med en kølende effekt. Muddy Luxury Shampoobar er baseret på kokos-, oliven-, jojoba- og kakaosmør. Hvilket er den perfekte kombination til en tør, kløende og skællende hovedbund. Desuden renser rasul ler dine dreadlocks og hovedbund på en nærende og blid måde. Simply Calm shampoobar er en mild shampoo uden nogen duft, den er perfekt til tør, følsom hud og hovedbund. De økologiske olier fra kokos, oliven og avocado beroliger og nærer dit hår. En shampoobar passer perfekt til nye dreadlocks. Derudover er en shampoo bar ekstra økonomisk, da baren holder i lang tid. Der er også zerowaste, da en shampoobar ikke efterlader emballage.

 

Afslut ved at sprøjte din hovedbund med Raw Roots ACV Herbal Rinse, det er en naturlig æblecidereddike-behandling, der lukker hårets skællag, og dine dreadlocks tørrer hurtigere.

 

Tightening Spray til palm-rolling

Raw Roots tightening spray er den perfekte følgesvend til at stramme dine nye dreadlocks op og fjerne kruset hår. Palm-roll  dine dreadlocks med denne vidunderlige spray, og den nærer håret med økologiske ekstrakter fra grøn te og tea tree, der nærer dine dreadlocks med antioxidanter, der giver beskyttelse til håret. Grøn te, havsalt og aloe vera hjælper med at tæmme kruset hår og gør dine dreadlocks faste.

 

Tightening Gel til palm-rolling

Aloe Manuka Gel er den bedste gel til palm-rolling, af dine vidunderlige dreadlocks. Palm-roll gelen ind i dine dreads, og den efterlader dine dreads strammet, gennemfugtet og sunde. Aloe vera og manuka giver næring til dine dreads og giver et let hold. De æteriske olier, som du finder i gelen, er antibakterielle og giver en frisk duft af sød lavendel og frisk grapefrugt. Tip: Aloe Manuka Gel kan også behandle solbrændt hud på grund af aloe vera, der beroliger og fugter huden.

Rescue Tonic er din redning mod hovedbundsproblemer

Rescue Tonic giver øjeblikkelig lindring af en kløende og tør hovedbund. Denne fantastiske all-over spray er en kombination af planteekstrakter, der hjælper udsat hud og hovedbund ved at afkøle, berolige og hele. Økologisk ekstrakt fra troldhassel, kamille, lavendel og morgenfrue, beroliger og heler huden . Den æteriske olie fra pebermynte lindrer øjeblikkeligt irritation med sin kølende effekt og efterlader en frisk duft. Ekstrakt fra majs og roer sammen med økologiske aloe vera er naturlig fugtighedsgiver, der sikrer langvarig effekt og beskytter hovedbund og hår. Rescue Tonic er mild og kan let bruges på hele kroppen for at hjælpe med tør, stresset og irriteret hud. Tonic er også enestående som en forfriskende hud tonic eller ansigtsspray efter solbadning. 

 

Hydrating Oil - perfekt hårbehandling til tør hovedbund og dreadlocks

Har du en kløende og skællende hovedbund? Hydrating Oil er 100% økologisk og intensiv pleje af hud og hår. Olien gendanner den naturlige balance i hovedbunden og lindrer og forhindrer kløe, tørhed eller skællende hovedbund og andre hudirritationer. Basen af ​​denne fugtgivende olie er rene økologiske og vegetabilske olier med essentielle fedtsyrer, der er nødvendige for, at huden fungerer optimalt . Økologisk jojoba-, avocado- og natlyseolie heler og beroliger hovedbunden og er især velegnet til følsom og problematisk hud. Håret styrkes, blødgøres og næres af naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Broccolifrøolie nærer hud og hår og samtidig forhindre fugt tab. Olien lukker hårsækken og beskytter den mod udtørring. Æteriske olier fra Ravensara, patchouli og sandeltræ er ren hovedbundsterapi, der stimulerer blodcirkulationen og har en stærk antiseptisk virkning. Ud over at være talgregulerende dufter den som en tur i den dybe skov.

 

Dreadlock Detox Kit - dybrensning til dreadlocks

Lisa anbefaler, at du dybderenser dine dreadlocks med en detox hver 3-4 måned, for at fjerne snavs, ophobninger og urenheder. Dreadlock shampoo er fantastisk til ugentlig hårplejerutine, men det er nødvendigt at få renset i dybden. Læg dine dreads i blød i den naturlige og økologiske rensebombe, og afslut med ACV-rinse, for at lukke hårsækkene og pH-neutralisere hovedbunden og håret.

 

Vil du læse mere, om Raw Roots produkter eller Lisas historie, kan du finde link her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar