Alt om Dreadlocks

Hvordan fjerner man dreadlocks (Uden at klippe!)

Hvordan fjerner man dreadlocks (Uden at klippe!)

Guide til Fjernelse af Dreadlocks: Step By Step

At fjerne dreadlocks kræver tid, tålmodighed og korrekte værktøjer. Her præsenterer vi en guide baseret på RAW ROOTs Dreadlock Removal Kit. Følg disse trin for en effektiv og skånsom fjernelse af dine dreadlocks.

Trin 1: Forberedelse med RAW ROOTs Dreadlock Removal Kit

Anbefalet Kit:

Trin 2: Separation af Dreadlocks - Adskil forsigtigt hver dread fra hinanden, startende fra bunden og arbejd dig opad. Brug en spidskam eller tænderne for enden af en almindelig kam.

Trin 3: Deep Cleansing med Shampoo Bar - Vask håret grundigt med Deep Cleansing Shampoo Bar. Masser det ind i håret, især fokuserende på længderne. Skyl shampooen grundigt ud.

    Trin 4: Conditioning Process

    Adskil forsigtigt hver dread fra hinanden, startende fra bunden og arbejd dig opad. Brug en spidskam eller tænderne for enden af en almindelig kam.

    Masser Conditioner Bar ind i hver dreadlock. Alternativt kan du lave en blanding af revet Conditioner Bar og varmt vand og lade dine dreads hvile i denne blanding. Gem noget af blandingen i en sprayflaske til senere brug.

      Trin 5: Fjernelse af Dreadlocks en ad gangen - Tag fat i den første dreadlock. Brug en spidskam eller kamtænderne til at løsne hår for hår og knude for knude. Spray området med Conditioner Bar og varmt vand for at lette udredningsprocessen.

        Trin 6: Grundig Redning af Hår - Når en dread er løsnet, reder håret grundigt igennem for at fjerne gamle hår og knuder. Gentag processen for hver dread indtil hele hovedet er fri for dreads.

        Trin 7: Ekstra Runde med RAW ROOTs Dreadlock Removal Kit - Påfør en ekstra runde med Dreadlock Removal Kit for at rense i dybden og give ekstra pleje til hår og hovedbund.

          Trin 8: Efterbehandling og Pleje - Håret vil være porøst og frizzy i starten. Klip spidserne for at give det et sundere udseende. Brug RAW ROOTs Dreadlock Hydrating Oil, kur, balsam eller shampoo for at gendanne hårets naturlige tilstand.

          Efter denne grundige fjernelsesproces kan du glæde dig over dit hårs frihed og påbegynde rejsen tilbage til dets naturlige tilstand. Husk at give dit hår ekstra pleje og kærlighed efter denne intensive behandling.

          Læs næste

          Hvordan fjerner man lus i dreadlocks?

          Efterlad en kommentar

          Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.