Dread Extensions Guide

Hvordan påsættes SE (Single ended) Dreadlock Extensions

Hvordan påsættes SE (Single ended) Dreadlock Extensions

Installation af dreadlock extensions er en proces, der kræver omhyggelighed og præcision for at opnå det ønskede resultat. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du kan installere dreadlock extensions:

Materialer, du har brug for:

Dreadlock extensions: Vælg extensions lavet af syntetisk eller ægte menneskehår, afhængigt af dine præferencer og budget.

Kam: For at lave nøjagtige sektioner og forberede dit naturlige hår. Vi anbefaler vores stål kam.

Elastikker: Bruges til at "hæfte" enderne på fletningen.

Klips: Brug disse til at adskille sektioner af dit hår under installationen.

Dreadlock gel: Valgfrit, men kan gøre det lettere at flette og giver et hold.

Loose Hair Tool: Med denne kan du trække enderne fra fletningen ind i din extension. Det giver et flot finish.

  1. Forberedelse af dit hår: Det er afgørende at vaske og tørre dit hår omhyggeligt for at fjerne overskydende olier, da disse kan påvirke holdbarheden af dine dreadlock extensions. Børst dit hår grundigt for at fjerne eventuelle sammenfiltringer og opdel det derefter i sektioner, alt efter hvor du ønsker at placere dreadlocksenhederne.

  2. Oprettelse af sektioner: Anvend en kam omhyggeligt til at opdele håret i sektioner af den ønskede størrelse. Sørg for, at sektionerne er jævnt og præcist adskilte for at opnå et flot resultat.

  3. Fastgørelse af dreadlock extensions: Tag en sektion af dit hår og træk totten gennem løkken på din extensions.

  4. Sikring af dreadlocks: Ved ønske kan du anvende en lille mængde dreadlock gel for at holde håret på plads og gøre fletteprocessen lettere.

  5. Fletning: Flet hårtotten og din extension sammen. Afslut med en elastik og træk enden af hårtotten ind i din extension ved hjælp af en "loose hair tool", som føres op gennem din extension og trækker de løse ender ind. Dette sikrer en bedre holdbarhed af fletningen, da de løse ender holdes inde i din extension.

  6. Styling og vedligeholdelse: Når alle dreadlocks er installeret, kan du style dem efter dine præferencer ved at dekorere dem med snore og perler. Hvis dine extensions er flettet ind, anbefales det at vaske dem skånsomt med shampoo så sjældent som muligt. Dreadlock extensions lavet af ægte hår kræver samme vedligeholdelse som naturlige dreadlocks, herunder olie, palm rolling med tightening spray eller gel.

    Husk, nøglen til en vellykket installation af dreadlock extensions er tålmodighed og omhyggelighed. Hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det selv, kan det være en god idé at søge hjælp fra en professionel dreadlock frisør for at sikre et smukt og holdbart resultat.

    Læs også vores blog post omkring hvordan du aftager SE extensions igen

    Læs næste

    Døjer du med en tør og irriteret hovedbund?
    Hvordan påsætter man dreadlock extensions?

    Efterlad en kommentar

    Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.