Dreadlock Extensions Af Ægte Hår
Dreadlock Extensions Af Ægte HårDreadlock Extensions Af Ægte Hår - BrunDreadlock Extensions Af Ægte Hår lys blondDreadlock Extensions Af Ægte Hår sky blueDreadlock Extensions Af Ægte Hår - Mørk BrunDreadlock Extensions Af Ægte Hår BlondDreadlock Extensions Af Ægte Hår AubergineDreadlock Extensions Af Ægte Hår Lys BrunDreadlock Extensions Af Ægte Hår

Dreadlock Extensions Af Ægte Hår

149 DKK699 DKK

Hæklede Dreadlock Extensions Af Ægte Hår. Kan påsættes permanent for mere længe eller ekstra volume. Læs mere i beskrivelsen nedenfor.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
Beskrivelse

Produkt Beskrivelse

Dreadlock Extensions Af Ægte Hår – Human Hair Dreadlock Extensions

Disse Dreadlock Extensions Af Ægte Hår er håndlavede med hæklenål og af rigtig god kvalitet. De egner sig godt til forlængelse ved opstart af dreadlocks eller i eksisterende dreadlocks. De er 50 cm lange og findes i 2 farver, men kan farves så de får den farve du ønsker.  (Ønsker du specielle farver kan de bestilles med leveringstid på 4-6 uger)

Ved at tilføje længde med extensions hjælper det nye dreadlocks til at gro lige da tyngden på håret modvirker loops og buler. Det giver et flot finish og selvfølgelig den ekstra længde og fylde som ofte forsvinder når man får lavet dreadlocks.

Der skal bruges ca 50 dreadlocks til et helt hår. Har du sidecut eller pandehår kan du regne med mindre.

 

Påsætning:

Jeg anbefaler at få en erfaren dreadmaker/Dread frisør til at forlænge dreadlocks med extensions, det er også mulig at gøre selv hvis man har mod på at gøre det omhyggeligt. Se videoerne nedenfor.

Brug hæklenål til at påsætte extensions og sørg for at de er fæstnet ordenlig da de ellers med tiden kan glide ud og give svage punkter på dreadlocks. Hvis du ikk er så erfaren i at påsætte kan man bruge tråd til fæstning.

Spidserne på dreadlocksene er åbne så du kan selv vælge om de skal være lukkede og runde eller have det naturlige udseende og være åbne, det giver også mere længde at holde dem åbne. Se her hvordan du lukker spidserne.

Ønsker man at bruge extensions til forlængelse permanent i dreadlocks klipper man blot loopet op og påsætter den i eksisterende dreadlocks.

 

Se her hvordan du påsætter dreadlock extensions permanent

Når du installere dreadlocks permanent bruges Hæklenål, Kam og Produkter der hjælper opstramnings processen.

 

 

Sådan vedligeholder du dine Dreadlock Extensions Af Ægte Hår:

Installation: Hvis de er påsat permanent vedligeholdes de som ægte dreadlocks. Se mere her!

Vask: Vask håret med Dreadlock shampoo og fokuser på hovedbunden. Er de flettet stramt til hovedbunden kan man bruge en svamp med shampo på og duppe/presse sæben ned i hovedbunden. Så undgår man at skabe løse hår og at fletningerne løsner sig.

Varme: Dreadlock Extensions Af Ægte Hår kan godt tåle varme så du kan krølle glatte og føntørre som på almindeligt hår, men være varsom og pas på med at brænde håret.

Vedligehold af dreadlocks: Vedligehold med en lille hæklenål og arbejd alle løse hår ind i dreadlocken.

Se mere her om vedligeholdelse af dreadlocks.

 

Yderligere information

Yderligere information

Farve

Aubergine, Blond, Brun, Lys Blond, Lys Brun, Mørk Brun, Sky Blå

Antal

10 Stk., 2 Stk.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første, der anmelder