RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic en økologisk fugtgivende og kølende spray til hovedbunden

RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

119 DKK

På lager

RAW ROOTs Rescue Tonic – Til tør, irriteret, kløende hovedbund og tørre dreadlocks.

Denne fantastiske sammensætning af planteekstrakter hjælper problemfyldte hovedbunde og tilføre tørre dreadlocks fugt og fornyet styrke. Kan anvendes på de områder der behøver særlig hjælp eller bruges som opfrisker og fugtgiver i hele håret.

Nu i 200 ml Flaske.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
Beskrivelse

Produkt Beskrivelse

RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic

RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic – Til tør, irriteret, kløende hovedbund og tørre dreadlocks.

Denne fantastiske sammensætning af planteekstrakter hjælper problemfyldte hovedbunde ved at køle, lindre, tilfører fugt og fornyet styrke. Plejende og instant fugtgivende spray til udpinte dreadlocks. Rescue Tonic plejer håret i dybden uden at udfiltre dreadlocks da indeholdet af økologisk aloe vera gør at den giver hold og opstrammer i stedet for at udglatte.

Økologisk Troldnød, kamille, lavendel, morgenfrue og kulsukker ekstrakt lindre, beroliger og heler mens pebermynte virker kløstillende, køler hovedbunden og efterlader en frisk duft.

Hydroliseret majs, roe ekstrakt og aloe vera er et naturligt fugtboost der giver langvarig fugtende effekt og beskytter hovedbund og dreadlocks. Forlænger holdbarheden af hårfarve og minimerer statisk elektricitet. (Beskytter også mod varmepåvirkning så hvis du ofte bruger hårtørre til at tørre dine dreads efter vask er det en god ide at spraye Rescue tonic i det fugtige hår inden føntørring)

Stress i hovedbunden er helt normalt fra tid til anden med dreadlocks, så derfor er det godt altid at have en Rescue spray indenfor rækkevidde.

Indeholder 200 ml.

Denne spray er mild og kan bruges på hele kroppen. Oplagt til pleje af tør, belastet hud og efter solbadning. Den er også en super lækker og naturlig kølende skintonic eller ansigtsspray.

Vi forsikre at vores RAW produkter er miljøvenlige og uden stærke kemikalier der kan skade dig 
eller kompromittere planeten. Alle produkter er lavet i hånden og er fra naturlige kilder og så vidt mulig økologiske.

Alle flasker og krukker
 er lavet af genbrugsmaterialer – og kan genbruges.

Har du prøvet RAW ROOTs Rescue Tonic? Del din erfaring ved at anmelde produktet nedenfor.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

200 ML

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse for RAW ROOTs Scalp Rescue Tonic

  1. 5 ud af 5

    (bekræftet ejer):

    En rigtig lækker spray, jeg føler mig helt forfrisket, når jeg bruger den som ansigtsspray, på min hænder, som før var så tørre men sprayen giver en skøn fugt på hele kroppen, samt når mit hår er for uglet, så få minutter efter kan det reddes ud ved spidserne. Er meget tilfreds og kan varmt anbefale den, både som solbadning, og mod kløe, og hvis man skulle skalle efter sol:) Jeg ville gerne have givet mere, men den får ihvertfald mine 5 stjerner;) jeg kan mærke stor foskel for di det er skønne økologiske varer, som kroppen-håret har brugf for, og jeg sætter stor pris på. Tak for et skønt produkt Lisa:) den er lavet med kærlighed;)
    kærlig hilsen Michel Francke

Tilføj en anmeldelse

Ingredienser

Ingredients (INCI): Purified Water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera)*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) water*, Lavandula angustifolia (Lavender) water*, anthemis nobilis flora (chamomile) water*, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract, Sodium Benzoate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Ravensara Aromatica Leaf (Ravensara) Oil*.  * = Organic.

Brugsvejledning

Du kunne også være interesseret i…