DollyLocks Liquid Dreadlock Shampoo

Dollylocks Liquid Dreadlock Shampoo

4.25 ud af 5 baseret på 4 kunde anmeldelser
(4 kundeanmeldelser)

159 DKK

Dollylocks Liquid Dreadlock Shampoo er en rig og stimulerende naturlig dreadlock shampoo lavet med rene planteekstrakter og økologiske olier.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
Beskrivelse

Produkt Beskrivelse

DollyLocks Liquid Dreadlock Shampoo er en rig og stimulerende naturlig dreadlock shampoo lavet med rene planteekstrakter og økologiske olier. Vægtløs og residue free efterlader din hovedbund med en frisk følelse og Squeeky rene dreadlocks. Allergivenligt og ph-balanceret for blid, men effektiv rensning. Med en kølende mynte duft, der vækker og løfter humøret.

Denne shampoo er Residue free og efterlader ikke ophobninger i dreadlocks!

Sådan bruges DollyLocks Liquid Dreadlock Shampoo:

Gør dit hår vådt. Masser shampoo i hovedbunden. Fokus på hovedbunden og arbejd derefter shampoo i fra rod til spids ved at klemme dreadlocksne. Skyl og gentag efter behov.

Se evt denne video om vask af dreadlocks.

Indhold: Destilleret kildevand, forsæbet kokosolie *, olivenolie, Ricinusolie*, Mandelolie*, æterisk Peppermynte Olie * og Rosmarin olie *, Grapefruit Seed Extract – * ØKOLOGISK.

Har du prøvet DollyLocks Liquid Dreadlock Shampoo? Del din erfaring ved at anmelde produktet nedenfor.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 420 g
Duft

Rosemary – Peppermint, Tea Tree – Spearmint, Coconut – Lime, Nag Champa, Lavender Sky,

Størrelse

355 ML

Anmeldelser (4)

4 anmeldelser for Dollylocks Liquid Dreadlock Shampoo

 1. 5 ud af 5

  (bekræftet ejer):

  Jeg mega elsker den her shampoo, dufter virkelig godt i badet og holder dine dreads flotte og rene! super fantastisk, skal klart ha den igen når jeg løber tør!

 2. 4 ud af 5

  (bekræftet ejer):

  Duften er dejlig og der er meget i en flaske, men jeg synes det svært at dosere det og det er svært at vaske ud af håret. Mit pandehår som ikke er i dreads er stadig fedtet af olien som shampooen indeholder, selvom man skylder og skylder.

 3. 3 ud af 5

  (bekræftet ejer):

  Jeg købte Rosemary Peppermint og har brugt den i over tre måneder, men nu skifter jeg. Jeg føler, at den er svær at vaske ordentligt ud, og jeg er bange for at den er årsagen til min pludseligt utroligt tørre hovedbund.
  Den dufter fantastisk og har en afkølende effekt, og jeg har læst mig til at mange har stor succes med den, men jeg ville ikke selv anbefale den.

 4. 5 ud af 5

  (bekræftet ejer):

  Nu har jeg efterhånden, prøvet de fleste sæbebarre og flydende shampoo’er, der er og byde på. På godt og træls. Og er ikke i tvivl om mit valg.

  Dollylocks shampoo gør jobbet rigtig fint, ISÆR coconut lime/grapefruit har fantastisk duft! Den tilføre en smule olier, hvilket er med til at styrke ens dreads.

Tilføj en anmeldelse

Brugsvejledning og Video

Gør dit hår vådt. Masser shampoo i hovedbunden. Fokus på hovedbunden og arbejd derefter shampoo i fra rod til spids ved at klemme dreadlocksne. Skyl og gentag efter behov.

Ingredienser

Destilleret kildevand, forsæbet kokosolie *, olivenolie, Ricinusolie*, Mandelolie*, æterisk Peppermynte Olie * og Rosmarin olie *, Grapefruit Seed Extract – * ØKOLOGISK.

Du kunne også være interesseret i…