Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Det skal du bruge til opstart

Her er din tjekliste på hvad du skal bruge til opstart af dreadlocks. Du vil være i stand til at starte og vedligeholde dine dreadlocks i flere måneder med netop disse emner.

Klik her og se nogle af de kits du kan vælge i webshoppen:

Hvis du beslutter dig for at få et Dread Kit er mange af disse ting inkluderet.

Du skal/kan bruge følgende til opstart af dreadlocks:

1. En dreadlock kam

Dreadlock Stål Kam

Du har brug for en kam, som du kan trække hårdt imod og som ikke knækker. Normale plast kamme vil bøje og brække længe før dine dreadlocks er færdige. Børstehårene behøver ikke at være lange,  bare de er stærke og sideer tæt sammen. Vores kamme har en lineal på håndtaget, hvilket gør inddeling meget lettere. Børstehårene af kammen er også meget glatte og basen har ikke nogle skarpe kanter, så du vil være i stand til at toupere hurtigt uden at beskadige håret.

 

2. Elastikker

Poly Plast Dreadlock Elastikker

Der findes to typer elastikker der fungerer godt til dreadlocks. Den normale “gummi”-type elastik som i sidste ende knækker og falder af (fantastisk til rødderne) og så er der ’silicone’ -typen elastik der er tynde, flade og skinnende. Disse findes i klar, sort og brun. Disse vil fungere godt i lang tid og fungerer godt ved spidserne. Brug elastikker det er yderst nyttigt, hvis det gøres ordentligt.

 

3. Hår Clips

Jumbo Clips

Brug disse til at holde håret tilbage mens du indeler og toupere. Stort set alle clips kan bruges, så længe de kan holde hår ud af din vej.

 

4. En Dread Wax

Knotty Boy - Dreadlock Voks

For nogen er Dreadlock voks en god ide, fordi det tillader knuderne i dread’en at flytte sig og stramme op under palmrolling men forhindrer dem i at glide fra hinanden på egen hånd. Dette gør dreadsne stramme og modne hurtigere.  Voks giver dit hår de næringsstoffer, det har brug for til at forblive sunde og samtidig forebygge tørhed og brud. Voks som med alle teknikker og vedligeholdelse i almindelighed er et personligt valg.

Medmindre du har super langt hår vil en lille krukke generelt være alt hvad du behøver for at få dine dreads igang og vedligeholde dem til modenhed. Nogle mennesker fortsætter med at bruge en lille mængde voks for at forebygge tørhed. Sørg for at følge brugsanvisningen for dread voks. Dette er ikke pomade eller hår gel, hvor meget du bruger og når du bruger det er vigtigt. Vær meget omhyggelig med mængden, man kan let komme til at overdosere. Tag dig tid til at blive fortrolig med produktet og hvordan det er meningen at der skal anvendes, og jeg kan garantere du vil elske resultaterne!

 

5. En Dreadlock Shampoo

RAW Luksus Dreadlock Sæbebar - www.dreadheads.dk

Det Shampoo du vasker dine dreads i er lige så vigtig som den voks, du vælger. En god dread shampoo efterlader dit hår virkelig rent. Ikke alle sæber og shampoo’er gør det rigtigt! Sandheden er at producenter er mere optaget af hvordan deres produkt dufter, betingelser og fugter, end hvor godt det renser. Nogle restprodukter efterlades i håret til fordel for undreaded hår. Nogle shampooer gør det mere overskueligt ved at hjælpe håret så det ikke filtre, andre beskytter håret mod UV-stråler, og nogle dufter bare af tea tree olie. Andre rester er efterladt, da de traditionelle sæber, ligesom Castilla sæbe, omdannes til frie fedtsyrer ved metalioner i dit vand. De rester der bliver efterladt er mindre opløselige i vand og ophobes over tid. Disse rester danner de velkendte sæbe ringe i badekar. Desværre er alle disse rester, naturlige eller ej, fanget i dreads og har nogle rigtig uheldige bivirkninger for dreadlocks. Det vender vi tilbage til senere. For nu alt hvad du behøver at vide er, at hvis du vasker dine dreads i en dreadlock shampoo så du ikke behøver at bekymre dig om rest ophobning.

TIP: En god test for at finde ud af, om en sæbe er residue fri er at vaske dine hænder med det og dufte til dem, efter at de tørre. Hvis du kan lugte en duft af sæbe på hænderne, eller hvis du kan mærke en “silke følelse” eller “blødhed” så vil den definitivt forlader rester og vil ikke være god for dine dreads.

 

6. Noget Locking Gel / Tightning Spray

dreadheads raw- spray and gel

Locking spray eller gel fremskynder dreadlock processen. Det er meget nyttigt både når der laves dreads og det bliver også et vigtigt produkt når du begynder din vedligeholdelses rutine. Locking gel og spray er ikke et must, men det vil gøre vedligeholdelsen lettere og låsning af dreadlocken hurtigere. Det bruges lige før du toupere for at få håret i humør til at filtre. En flaske Locking gel eller spray vil vare gennem hele din dreadlocking proces, og sandsynligvis en måned eller deromkring længere, medmindre du har meget langt hår.

 

7. En Lock powder

Raw - Lock Powder

Jeg kan ikke sige Lock Powder er et must men når du først har prøvet og toupere med det kan du ikke leve uden. Det gør opstart og vedligeholdelse meget lettere. Tjek Lock Powder siden for anvisninger på, hvordan backcombing og andre metoder er  nemmere med blot at bruge en lille smule. Når dine dreads er i og du begynder at tage dig af løst hår du vil blive super glad for at have Lock Powder ved din side.