Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Dreadlock Produkt Info

Knotty Boy samarbejder med producenterne af alle naturlige krops produkter er vi stolte af vores usædvanligt høje standarder og bruger kun de reneste,  af højeste kvalitet og mest fair trade ingredienser til rådighed på markedet i dag, så tæt på deres kilde til oprindelse som muligt.

 

De fleste af de ingredienser, vil du genkende som værende meget sundt for både hår og krop. Nogle af deres videnskabelige navne, du ikke kan genkende, men du vil snart forstå hvad er, og hvorfra de naturligvis fremskaffes, efter at have læst deres beskrivelse.

Den eneste undtagelse fra disse helt naturlig produkter er Knotty Boy Emergency Dreadlock Removal Kit Shampoo og Conditioner. Sammen med alle naturlige ingredienser, vi normalt bruger i vores andre shampoo og balsam indeholder disse produkter et par af de meget omdiskuterede kokos-afledte ingredienser (men aldrig SLS’er) med henblik på at øge effektiviteten i detangling (udfrisering) og fjerne noget så svært som dreadlocks fra hår.

 

Men vi kan forsikre dig kun de mest krops sikre og mildeste af alle syntetiske ingredienser er godkendt til anvendelses brug i industrien. Disse syntetiske ingredienser er faktisk fundet typisk i de fleste ‘naturlige’ hårplejeprodukter i helsekostforretninger og er langt sikrere end dem, der anvendes i lægemiddel-store-shampoo og balsam.

Vi har højere standarder. Så vær ikke bange for at bruge produkterne 

Se ingrediens listen her