Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadslocks

Sikker betaling

Find Dreadlock Frisør

Få lavet dreadlocks, repareret bunden eller skal du have extensions? Måske søger du en dreadlock frisør, eller har du mod på at gøre det selv men ved ikke helt hvordan!

Dreadheads hjælper dig her med at finde en dreadlock frisør/dreadlock maker i dit område, scroll ned for at se listen.

Spar pengene og lær at lave dreadlocks eller fikse bunden selv. 

Her på siden finder du guides og produkter til at lave, vedligeholde og pleje dine nye og gamle dreadlocks.

 

Sådan laver du dreadlocks!  – Her får du al information omkring opstart af dreadlocks.

 

 

Info om vedligholdelse af dreadlocks! – Information og guides til hvordan du vedligeholder dine dreadlocks og beskrivelser og videoer om alle de forskellige måder at lave dreadlocks på.

 

Dreadlock Kit – Her finder du kits med alle de produkter du har brug for til opstart og vedligeholdelse af dreadlocks.

 

Gå til webshop! – Dreadheads har alt i naturlige produkter til vaskhovedbundspleje og vedligeholdelse af dreadlocks samt et bredt udvalg af toolssmykkerpandebåndrastahatte og meget mere.

Har du spørgsmål om dreadlocks eller søger du en der kan lave dine dreadlocks? find vores facebookgruppe med dreadlock experter klar til at svare på dine spørgsmål, klik på billedet.

 

 

Du er også altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning: Dreadheads.dk

 

 ——————————————————————————————

Dreadlock frisører i Danmark:

 

KBH – Dreadlocks København V. Emil Åmand Christensen

Emil Åmand Christensen Tilbyder: Laver alt indenfor dreadlocks.

Erfaring: Jeg har lavet rigtig mange dreads, og alle er blevet sygt glad for dem, så du kan trygt komme hjem til mig. så hygger vi i mens du får de sikreste dreads i DK. Jeg har haft dreads i 5 år før de måtte ryge af, da jeg arbejde i Filippinerne. Jeg fik lavet dreads, på samme måde som jeg nu laver dem på andre, nemlig med metalkam og en hæklenål.

Hvor: København

Web: www.Dreadlocks-københavn.dk

Facebook: Dreadlocks-københavn

 


KBH – Kristian Lund Jørgensen 

Kristian Lund Jørgensen Tilbyder: Laver dreadlocks med kam og en hæklenål.

Erfaring: Jeg fik mine dreadlocks tilbage i 2008 i Maj, så de er altså 8 år gamle. Jeg fik dem lavet samme måde som jeg selv laver dem i dag, nemlig med hæklenål, kam, og intet andet. Og jeg har ikke planer om at klippe dem af foreløbigt 
Jeg begyndte at lave dreadlocks tilbage i 2009, da folk omkring mig, efter jeg havde fået mine, begyndte også at ville have dem. 

Hvor: København /Roskilde

Mail: Lund-22@hotmail.com

Facebook: Kristian Lund Jørgensen

 


KBH – Majbrit Holm Sønderskov 

 Tilbyder: Laver dreads (uden brug af voks), dread-extensions, opstramning og reparationer.

Erfaring: Jeg har ca 15 års erfaring med dreadlocks og laver både dreads, dreadextensions og repairs.

Jeg fik selv dreadlocks som 14 årig og tog dem ud igen da jeg var 21 år. -så jeg har også lidt personlig erfaring. Når jeg laver dreads bruger jeg en blandning af twist and rip, backcombing og hæklenål. -på den måde bevarer jeg en stor del af længden på håret i modsætning til hvis jeg kun brugte backcombing.

Hvor: København / Vesterbro (Privat)

Mail:majsoenderskov@gmail.com

                                                    Facebook: Dreads af Maj

 

 


Århus – Storm Lund Klujeff

 

Tilbyder: Jeg hedder Storm. Jeg laver og reparerer alle typer dreadlocks i al slags hår og har gjort det 4 år i skrivende stund. Jeg bruger kun en stålkam og en hæklenål, så det er 100% naturligt og uden produkter. Jeg sætter det højt, at de er ordentligt og holdbart lavet, at resultatet bliver lige, hvad du ønsker. Jeg stræber også efter, at din oplevelse bliver god, hyggelig og tryg, og jeg informerer dig desuden om pasning og pleje. Hvis du skriver til min mail eller facebook, får du en PDF med en masse mere info.

Hvor: Aarhus C (privat), men kommer også gerne ud med offentlig transport

Erfaring: Jeg startede med at lave dreads i 2014 og er stadig aktiv anno 2018. Jeg har prøvet at lave og reparere alverdens typer dreadlocks, og kan derfor lave/reparere dine dreads lige, som du vil have dem: lange, korte, tykke, tynde, bulede, glatte, hårde, bløde, med pandehår, med undercut, delvist med løst hår, med extensions, med farvevariation: you name it!

Mail: Stormlaverdreads@gmail.com

Facebook: Storm laver dreads

 

 


Århus  – Anders Westersø

 Tilbyder: Jeg hedder Anders Westersø og jeg arbejder med backcomb-metoden og med hæklenål.

Kan tilbyde en proffessionel oplevelse, med dreadlocks i højeste kvalitet.

Jeg har erfaring med at arbejde med, glat, afro og mixet teksture • råd til pleje og vask af dreadlocks

 

Erfaring: Lidt om mig: Jeg er 20 år gammel og bor i hjertet af Aarhus. Jeg arbejder som kundeservice- medarbejder og ellers bruger jeg min tid på dreadlocks og min nye passion: barber/herrefrisør. Til sommer 2018 skal jeg gå på frisørskole, men har dog allerede viden, teknikken og udstyret til at kunne give en udemærket klipning hvis jeg selv skulle sige det Jeg har selv undercut og mit barberhjerte gør at jeg er stor fan af alternative dread-frisure. Jeg tilbyder også at klippe diverse undercut/sidecut, mønstre i håret og sågar farvning af dreads.

Jeg har lavet dreadlocks i lidt over 4 år og har bl.a. selv haft 3 set igennem tiden.

Hvor: Aarhus (privat) hjemmesalon

Jeg kan kontaktes over facebook, instagram, mail, og mobil, føl fri til at skriv en besked med et telefonnummer – besvarer også gerne spørgsmål, både telefonisk og på besked.

Facebook: Anders Westersø

Instagram: anders_westlocks

E-mail: andershw@stofanet.dk

 


Engesvang/Silkeborg - Dreadlocks by Helle 

Tilbyder: dreadning af eget hår, uden voks og forlængelse med ægte extensions hvis det ønskes. Udover det laver jeg også opstramning, repair og giver råd
Erfaring: jeg har lavet dreads siden 2014 og startede på mig selv, hvor jeg så senere hen nu laver på flere. Den metode jeg bruger er hæklenål og twist and rip og bruger kun raw roots produkter.

Hvor: Engesvang/Silkeborg 

Mail: mormaj@live.dk

Instagram: _dreadlocks_by_helle_

Facebook: Helle stæhrViborg – Styling Shiva – V. Joan Damsbo Høgsholt

Joan Damsbo HøgsholtTilbyder: Alt indenfor dreadlocks, og næsten alt indenfor hår. Dreadlocks, Optramning, Repair og Extensions.

Erfaring:  Jeg er 22 år, og er ved at uddanne mig til frisør. Jeg har gennem de sidste 3 år lavet dreadlocks og extensions af høj kvalitet, og kan efterhånden kalde mig erfaren med mere avancerede reparationer hvor jeg skiller sammenvoksede dreadlocks fra hinanden, fylder tynde punkter ud med løse hårdele og meget andet. Jeg arbejder selvfølgelig helt uden voks og andre produkter til at binde håret, og varierer mine metoder efter dine ønsker og behov.

Hvor: Viborg/Rødkærsbro (privat), hvor du altid vil blive mødt med et smil, lidt forfriskninger og hyggelige omgivelser, men jeg kommer også gerne til dig.

Facebook: www.facebook.com/stylingshivadk

Tlf.: 5358 8898

 

 Randers – Winnies World Wide

Tilbyder: Alt indenfor dreadlocks og repair, også extension dreadlocks.

Erfaring: Jeg er oprindelig fra Liberia, Vestafrika og er vokset op med passion for afro hairstyling som er en naturlig ting man lærer fra barnsben hvor jeg kommer fra.

Jeg har haft butik i randers siden 2012, hvor vi laver alle former for hair extensions, med speciale i dreadlocks , dreadlock extensions og Cornrows. Vi har en meget åben butik hvor der kommer kunder fra alle kulturer og her er hjertevarme og glad musik.

Jeg bruger backcombing og hæklenål.

Hvor:  Winnies World Wide, Adelgade 10, 8900 Randers

Tlf: 28342823

 www.winniesworldwide.dk

Facebook.com/winniesworldwide