Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Forbered hår og hovedbund

Hele dit liv har du mere eller mindre behandlet dit hår og hovedbund, temmelig meget på samme måde.

Din hovedbund især, har vænnet sig til visse ting, såsom hvor ofte det bliver børstet eller kæmmet samt din vaske rutine. For at gøre overgangen til dreadlocks nemmere, er der et par ting du kan gøre:

 

En generel regel: Hvis din hovedbund klør, vask det. Selv om der ikke er mere end en dag eller to til din planlagte vask. Det er meget bedre at vaske det, hellere før planlagt, end at vente hvis det klør. Du vil have lidt ekstra løst hår til at tage dig af bagefter, men det er ikke det store problem (især hvis du har en Loose hair tool).

 

Kløe: De fleste mennesker oplever en lille smule kløe, når de starter deres dreads. Det må man ikke ignorere. Det betyder normalt, at din hovedbund har behov for stimulation og/eller vask. Hvis man lader det klø for længe, kan det fører til alvorlig irritation. Undgå disse problemer med vask med residue free/ dreadlock shampoo ved det første tegn på vedvarende kløe.

 

Skæl: En af de personlige bivirkninger ved børstning af hår er, at det hjælper de døde hudceller i hovedbunden til at falder af eller eksfoliere. Når du stopper børstning, kan disse hudceller begynde at ophobe sig og falde af i form af flager. Regelmæssig vask og massage af hovedbunden er en fantastisk måde at forhindre disse problemer.

 

Som du kan se, er vores hovedbund vigtigt, når det kommer til dreadlocks. Hvis den flipper ud på dig, vil det virkelig sætte en pind i hjulet for dine dreadlock planer. Hold hovedbunden lykkelig ved at følge disse retningslinjer:

 

Beslut hvor ofte du vil vaske dine dreads i løbet af den første måned. (Hver 3. dag fungerer godt for de fleste) Hvis det er muligt begynd allerede at vaske dit hår hver tredje dag, cirka to uger før opstart af dine dreads. Dette vil give din hovedbund masser af tid til at tilpasse sig denne vaske tidsplan og lette overgangen.

 

Når dine dreads er lavet, kan du ikke børste dit hår, derfor er det også en go ide at vænne hovedbunden til mindre stimulation. Som fx. ved at berøre hovedbunden mindre, når du børster dit hår. Du må ikke stoppe børstning helt, bare fordi det så er meget nemmere, at starte dreadlocks når håret allerede er filtret. Bare børst uden at røre din hovedbund så meget.

 

Nogen stimulation er nødvendig for din hovedbund for at exfoliere og forblive lykkelig. Når du har dreads vil stimulering af hovedbunden komme i form af vask, håndklæde tørring og massage.

 

Én ting du helt sikkert ønsker at gøre, for at hjælpe med at forberede dit hår til dreads, er at stoppe med at bruge balsam mindst 2 uger før påbegyndelse af dreads.

Hvis det er muligt, bør du også begynde at vaske dit hår med en residue free/dreadlock shampoo.

 

Disse to ændringer vil betyde, at hår og hovedbund ikke skal beskæftige sig med med tilvænne sig senere. Det vil også efterlade dit hår i den bedste dread’e tilstand, når det er tid til at toupere. Hvis du vil være sikker på at have Dread Shampoo på hånden til denne pre- vask, bør du bestille det 4 uger før du begynder dine dreads. Dette vil give dig masser af tid til, at få dine ting hjem og få eventuelle spørgsmål besvaret før du går igang.