Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Forberedelse til dreadlocks

Er du klar til dreadlocks?

Dreads er ‘awesome’ men ligesom et kæledyr er du virkelig nødt til at ofre dig, de har brug for en masse kærlighed og tid til vedligeholdelse, især når de er nye.

 

Der er nogle ting, du bør vide og være opmærksom på, før du begynder på din dreadlock rejse.

Først skal du slappe af og indse at dreadlocks er mere en proces eller rejse, end en enkelt dags arbejde. Det er ikke ‘bare’ lige noget man gør. Dreads har op-og nedture med tiden som de modnes. Nogle dage ser de alt for ‘sweet’ ud og nogle dage ser de pænt ‘crappy’ ud. Bonussen her er, at modne dreads altid ser godt ud, så ingen flere dårlige hår dage når de er kommet så langt.

 

Dernæst kan det at have dreadlocks resultere i en masse spørgsmål. Måske kan du være en af de få som nogle mennesker nogensinde har set med dreads. Naturligvis vil de have en masse ubehagelige spørgsmål, som: ”Kan du vaske dit hår?”, eller ”Er de ikke fyldt med mider?”. Under de fleste omstændigheder er det ubehøvlede spørgsmål så du skal være forberedt på dette. De vil spørge: Hvordan du startede dem? Hvad du putter i dem? Om det er hele dit eget hår? Om du tager dem ud om natten? … osv.

Du bliver bedre til at besvare disse spørgsmål med tiden. Men nogle gange kan det være virkelig svært ikke at miste gejsten helt, når man hører hvad folk kommer op med.

 

En anden ting du skal vide er dit grundlag for at få dreadlocks. Der er ingen rigtige eller forkerte grunde til dreadlocks, så du skal ikke lade nogen overbevise dig om, at deres grund er “bedre” end din. Der er heller ingen rigtig eller forkert måde at lave dreadlocks på, så lad ikke nogen overbevise dig om, at den ene metode er bedre end en anden.

Der er nemme og svære måder at lave dreadlocks på, men det er dit valg hvordan du ønsker at lave dem, og hvor meget tid det tager for dem at låse op. Det vigtigste er dine ønsker og hvilke metoder der virker for dig.

 

Nogle mennesker får dreads pga. en åndelig/spirituel årsag, nogle pga. moden og nogle fordi de er en hardcore juggalo. Uanset hvad din grund er, så stå ved det og vær parat til at bakke det op.

 

Nu er et godt tidspunkt at nævne, at de metoder som anbefales her ikke “kun” er den rigtige måde at lave dreads på. Efter en masse eksperimenter mener vi, at disse fremgangsmåder er de bedste måde at starte og vedligeholde dreadlocks. Vi vil forklare hvorfor i de følgende sider. Disse metoder fungerer så godt i virkeligheden at vi, når du starter ud med vores dreadlock kit og følger disse anvisninger, kan garantere at du vil være tilfreds med dine dreadlocks.

 

I stedet for at give nogle oplysninger om hver metode, har vi valgt at fokusere udelukkende på backcombing og på vedligeholdelses teknikker ved brug af backcombing.

Backcombing er en naturlig dreading metode, hvor du manuelt sætte knuder i håret og derefter fokuserer på at skabe det bedst mulige miljø, for at knuder bliver til dreads.

 

Ingen kemikalier af nogen art bruges til at tvinge håret til at dreade. Alle produkter er naturlige og suplerer til den naturlige dread proces. Dette er ikke et øjebliks proces, men ved at forstå dreading processen, give det tid og pleje, kan du skabe sunde og modne dreadlocks i løbet af nogle måneder. Den samme forståelse giver dig mulighed for at styre udseendet af dine dreads. Fra supertynde mikro-dreads til massive Marley-lignende dreadlocks.

 

Dreads er nu en kunstform.

 

Dreadlocks er intet mindre end livsændrende. De er dine dreads og de kan være et symbol for noget du ønsker. Dette er en fantastisk mulighed for at gøre noget du har udskudt i lang tid!