Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Interlocking

Hvad er Interlocking?

Tilbage i tiden var det at hækle dreadlocks ved hjælp af kroge næppe kendt. Når folk talte om at hækle dreadlocks, talte de om en teknik beskrevet nedenfor, hvor dreads trækkes gennem dem selv for at stramme op. Denne teknik er nu kendt som Interlocking. Det er ikke bare en vedligeholdelse teknik men det bruges faktisk også til at starte dreads. Interlocking teknikker anvendes primært til mikro “dreads” i afrikansk tekstureret hår. I større dreads og i mere lige hår teksturer er teknikken ikke normalt anvendt på grund af den tynde, indpakket / flettet udseende, at det efterlader.

Interlocking eller hækling af denne type er ikke et godt valg for opstramning af dreads. De snoninger det efterlader i dreadlocksne er permanente ar. De skaber bøjningspunkter, hvor dreads bøjer unaturligt og håret der er snoet kan aldrig rigtig dread’e. Teknikken kan bruges til løkker, der stikker ud af en moden dread, men nu hvor vi har værktøj som Hæklenål og Lock Docta er der hurtigere og bedre måder som ikke efterlader ufuldkommenheder i dine dreads. Med andre ord er der ingen grund til at interlocke dreads, medmindre du laver mikro dreads, de virkelig virkelig små dreads (der normalt forveksles med fletninger), der består mere af snoninger end knuder (så de er teknisk set ikke dreads). =]

 

Så hvad betyder det at hækle dreadlocks når folk siger det i dag?

Folk er begyndt at bruge små hæklenåle til at arbejde på deres dreadlocks. De anvendte teknikker kaldes “Hækle”. Som du måske forestiller har resultaterne været blandede. Der er en masse værktøjer, der kvalificerer sig som hæklenåle, de varierer meget i størrelse og form. De anvendte teknikker varierer også. I et par korte år har det at hækle dreadlocks fået ry for at ødelægge dreadlocks – alligevel er mange professionelle og dreadlocks kunstnere i stand til at få gode resultater uden at beskadige dreads på alle.

 

Så hvad er det for noget? Er det godt eller dårligt at hækle dreadlocks?

Svaret er aldrig så nemt? Hæklenåle er værktøjer – det værktøj, du bruger, og den måde du bruger det afgøre, om det er godt eller dårligt. Lad os sige, du får det rigtige værktøj og så bruger det på den rigtige måde så at får du flotte tætte rene dreads. Men hvis du virkelig ønskede behårede, løse dreads…. så dette værktøj er ikke for dig, selvom du kan bruge det godt.

 

At hækle Dreadlocks gjort enkel, sikker og effektiv!

Hvis det, du ønsker at gøre, er at forbedre den måde, dine dreads ser ud samtidig med at gøre dem stærkere, kan jeg hjælpe dig ved at give det rigtige dreadlocks hækle værktøj og de rigtige hækle teknikker. Her er hvordan …

Så snart jeg lærte om at hækle dreadlocks begyndt jeg at afprøve og eksperimentere med forskellige værktøjer og teknikker. Første omgang tænkte jeg hækle var ret cool, og jeg tænkte jeg ville lære hvilken krog fungerede bedst, så jeg kunne anbefale det.

På dette tidspunkt havde jeg nok erfaring med at hækle, at jeg var sikker på, at hæklenålen var et fantastisk dreadlocks værktøj.

 

Vi har i shoppen flere hæklenåle og du kan se alt dreadlock værktøj her!

Specialdesignet til at hækle dreadlocks har en ergonomisk hæklenål som er helt fantastisk, den er behagelig at holde ved og findes i 3 str. så du kan vælge den der passer dine dreads bedst.

 

Tjek den Ergonomiske Hæklenål og mød din nye uundværlige ven! =]

Se her hvordan du interlock’er med Latch Hook Tool eller Loose hair Tool.