Fri fragt over 399,-

Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg til dreadlocks

Sikker betaling

Vedligehold Dreadlocks

Følg disse enkle instruktioner for at vedligeholde din udgroning.

Jeg anbefaler stærkt at tilføje disse trin til din ugentlige vedligeholdelse rutine, når du har vasket dine dreads og i det fugtige hår håndflade-rullet med Tightning Gel, hvis du virkelig ønsker at fremskynde rod-stramnings processen.

Der er en masse info og en million forskellige teknikker til at fikse udgroninger på hurtigt, men vores rådgivning er baseret på mange års erfaring med at skabe og vedligeholde dreadlocks professionelt!

Hvis du hellere vil se en video – spring ned i bunden af siden

Step 1

 

Root flipping eller interlocking bliver ofte brugt men skaber dårlige resultater på sigt.

Håret som er snoet vil aldrig kunne dread’e og det vil skabe huller hvis du ikke er meget omhyggelig.

Heldigvis er et ligeså nemt alternativ til at vedligeholde dine dreads i hjemmet nemmere og sikkere end interlocking. Det betyder ikke at give sådanne umiddelbare resultater, men det virker meget bedre på lang sigt, samtidig med at dine dreads er stærke og sunde.

Step 2

vedligehold dreadlocks

Start med at opdele den dread du vil arbejde på. Brug clips, hvis du har fået et væld af løse hår, det vil gøre det mere overskueligt at holde styr på.

Når du har identificeret din dread og håret der tilhører den, tag fat i det løse hår og dreadlock. (Hvis du har lange løse hår, er det en god ide at toupere dem op før du går videre til næste trin, brug evt Lock Powder.)

Step 3

vedligehold dreadlocks

Få et godt greb om løst nyt hår og din Dreadlock og sørg for at du ikke har nogen hår der krydser over fra en anden dreadlock sektion.

Step 4

vedligehold dreadlocks

Hold evt dreadlocken mellem pege- og langefinger. Begynd at gnide det rundt i i cirkler i din hovedbund. Fortsæt i ca et halvt minut! (Prøv ikke at såre dig selv)

Husk, hvad vi forsøger at skabe her er knuder. Du vil mærke at dit hår begynder at stramme op og skabe knuder/hårboldt i bunden.

Step 5

vedligehold dreadlocks

Når du har fået en god knude i bunden går du videre og giver din dread en solid omgang palm roll fra rod til spidsen.

Hvis dreadlocken er helt tør inden og udenpå kan du nu tilføje tightening gel, – spray eller et tyndt lag af Knotty Boy Dread voks, til dine håndflader for at holde dreadlocken opstrammet og tæt, men det er op til dig.

Det bedste du kan gøre for dine dreadlocks samlet set er at palme roll. Palm roll! PALM ROLL!

Hvis du vil have det bedste resultat med det samme kan du stramme efter med en hæklenål!

Se også Palm RolingInterlockingBack CombingClockwise Rubbing for mere info om vedligeholdelse af dreadlocks!

Her er video version af metoden (engelsk)!

 

 

 

I denne video viser Alin fra Dollylocks en anden metode til vedligeholdelse!